Príbeh Katky – Ako som schudla bez hladovky

29. januára 2020
body-clinic-katka-1.jpg

Katka nás objavila ako výživového mentora v jednej skupine na sociálnych sieťach.

Napísala mi správu:

„Dobrý deň Jarka. Prosím Vás akým spôsobom fungujete? Čítala som, že Vás odporúčajú na FB čo sa stravy týka. Mam 40 rokov, 2 ročnú dcéru a 8 mesačného syna. Výška 155 cm a 85 kg. Šport pri deťoch nehrozí, nemá s nimi kto byť.  V strave som zmätená raz čítam vyhodiť sacharidy, raz ich jest. Kalórie počítať neviem. Viete mi poradiť ako zhodiť? Ďakujem pekne, Katarína.“

Dostala informácie o našej službe presne tak, ako každý iný klient a pustili sme sa do toho. V dotazníku údajov klienta mi ako svoj cieľ a motiváciu uviedla:

„Chcela by som schudnúť na 60-65kg. Motiváciou sú moje malé deti, s ktorými chcem keď vyrastú lyžovať, korčuľovať, športovať. Druhou rovnako dôležitou motiváciou je cítiť sa žensky. Chcem sa vrátiť k podpätkom a sukniam bez toho aby sa mi šúchali stehná. Chcem opäť vyzerať žensky.“

Stretli sme sa, vysvetlili si, Katku pomerali na prístroji InBody a pustili sa do spolupráce.

Katkine merania:

Úvodné meranie – 8. 10. 2019
Meranie po mesiaci – 20. 11. 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

Katka sa za mesiac správne nastaveného stravovania, chvíľami z jej pohľadu prejedania a nešportovania, keďže zatiaľ pri detičkách nestíha, posunula nasledovne:

  • Váha 84,3 -> 79,8 kg úbytok 4,5 kg
  • Váha tuku 39,4 -> 34,1 kg úbytok 5,3 kg
  • Váha svalov 24,9 -> 25,3 kg prírastok 0,4 kg
  • Váha vody 32,9 -> 33,6 kg prírastok 0,7 kg
  • Percento tuku pôvodne 46,7% -> na kontrole 42,7% -> úbytok 4%

Prezradila mi, že v rodine mali pred nejakým časom súťaž medzi členmi rodiny, kto viac schudne. Ľutuje len jednu vec a tou je, že nás nepoznala už vtedy, istotne by súťaž vyhrala. Ale dnes môžem povedať ja a ona istotne zdieľa môj názor, že vyhrala touto spoluprácou viac, ako by bola pôvodne očakávala.

Samozrejme neschudla za mesiac so mnou to všetko, čo roky priniesli, ani to, čo dozbierali tehotenstvá. Dnes ale vďaka svojmu rozhodnutiu a môjmu programu napreduje míľovými krokmi. Už vie, ako bude časom vyzerať strava celej jej rodiny a detí, pretože táto zmena nie je len o jednotlivcovi ale o zdraví celej rodiny.

Z výsledkov merania som bola dokonca aj ja viac než prekvapená. Vidíte tú masu tuku na obrázku? Tak ona sa zbavila za mesiac 2x takej veľkej hromady. Musím však povedať, že je to zaslúžené ovocie pretože je jednou z najdisciplinovanejších klientok a nesmierne sa teším na jej ďalšie výsledky a merane.

A čo nám napísala do dotazníka spokojnosti:

1. Ako sa Ti páčila naša spolupráca?
Chcem Ťa pochváliť, máš to veľmi dobre premyslené a nastavené. Neverila som, že sa dá len on-line (i keď my sme sa stretli) schudnúť. Samozrejme je to len začiatok a pri zmene (akejkoľvek) ide váha dole. Ale tento spôsob je super.

2. Aké informácie a poznatky si získal/a, ktoré Ti najviac pomohli?
No určite som zistila, že váha mojich porcií nebola v poriadku absolútne a dá sa najesť aj z mála (i keď v konečnom dôsledku to tak málo nie je). Naučila som sa kombinácie, i keď stále v tom nie som úplne doma. A samozrejme pohľad na stravu ako takú.

3. Čo konkrétne najviac z našej spolupráce bolo pre Teba najväčším prínosom?
Aplikácia a práca s ňou. I keď som mala predtým túto aplikáciu stiahnutú nevedela som s ňou pracovať. A samozrejme kombinácie jedál. Môžem jesť ryžu a zemiaky, mám aj sladké a naozaj sa dá hovoriť v tomto prípade o vyváženej strave. Ďakujem.

4. Išiel/išla by si do toho znova? (nemyslíme ešte raz, myslíme prvý krát ak by si sa znova rozhodoval/a)
Určite áno, škoda, že som na Teba netrafila skôr. Ale asi všetko príde v tom správnom čase. Lebo je už veľmi veľa informácií o chudnutí, zdravej strave, recepty… až sa v tom človek stratí. Spolupráca s Tebou neoberá o čas, sedeniami, naozaj každý dostane toľko času, koľko potrebuje, alebo si vypýta. Škoda, priala by som všetkým, ktorý chcú chudnúť, aby si Ťa našli. Samozrejme je už na každom jednom, či si nájdu ten čas, lebo na začiatku čas je veľmi dôležitý, kvôli príprave jedál váženiu a získaniu rutiny.

Katka si zakúpila aj pokračovací program, takže je stále pod kontrolou a s nami v kontakte, o výsledkoch ďalších meraní vás budeme informovať.




Sme špecializovaná klinika zaoberajúca sa mentoringom v oblasti zdravia a zdravej výživy. Našim klientom pomáhame nielen efektívne schudnúť, no najmä cítiť sa fit.



KONTAKT


KDE NÁS NÁJDETE?

Hroznová 3/A,
83101 Bratislava